KOLIKO ČESTO TREBA MENJATI SOBNA VRATA?
POZOVITE NAS

KOLIKO ČESTO TREBA MENJATI SOBNA VRATA?

15.3.2022.

Ustanovili ste koliko košta renoviranje stana, napravili detaljan plan i krenuli u ceo proces. Promenili ste stolariju, podove, odlučili se za nov nameštaj, nove boje zidova i sada je došlo vreme da se razmišlja o sobnim vratima. Da li ih promeniti ili ne?

Nemojte dva puta razmišljati, jer je odgovor definitivno – da! Bilo da ste nedavno kupili novi stan i krenuli u njegovo renoviranje ili želite da svoj stari kutak pretvorite u potpuno novu oazu za vas i vašu porodicu, kupovina novih sobnih vrata definitivno treba da bude na samom vrhu prioriteta.

Čak i ako ne planirate kompletno renoviranje stana, a primetili ste da su vaša sobna vrata promenila izgled, boju, počela da se ljušte, da im je potrebno ponovno farbanje ili lakiranje – vreme je za kupovinu!

Ne retko dobijamo pitanje koliko često treba menjati sobna vrata? Naš odgovor je jednostavan – ukoliko u svom stanu imate vrata koja su stara 5, 10 ili više godina, vreme je za njihovu promenu.

Ubrzani noviteti i tehnologije koji su postali sveprisutni u različitim sferama, odrazili su se i na industriju proizvodnje ne samo unutrašnjih, već i sigurnosnih vrata. Svakom detalju posvećuje se naročita pažnja, pa se nastoji da ona budu sigurna, kvalitetna i da se savršeno prilagođavaju stanovima različitih kvadratura, enterijera i stilova.

Svaki tip sobnih vrata pravi se od posebno odabranh materijala. Vodi se računa o njihovoj zaštiti od vlage, drugih spoljašnjih uticaja, grebanja i habanja... O izboru kvaka, šarki i drugih detalja da ne govorimo.

Proizvodnja kvalitetnih i unikatnih sobnih vrata postala je imperativ od kojeg i naš SUPPORTA tim ne odustaje. Svaki element i dekor ima lični karakter i pažljivo je odabran s namerom da kupcu pružimo ono što želi – ne samo estetski, već i funkcionalni detalj koji će godinama ulepšavati enterijer.

Zašto treba da odaberete nova sobna vrata?

Prvi i osnovni razlog je – zato što će vam ona biti dugotrajna investicija! Na početku smo pomenuli vrata koja su izgubila svoj prvobitan izgled, pa narušavaju lepotu kompletnog enterijera. Sa Supporta sobnim vratima o tome ne treba da razmišljate, jer su ona proizvedena od medijapana i dodatno presvučena CPL laminantnom folijom, koja pruža znatno veći stepen površinske zaštite. Reč je o materijalu koji se izrađuje od mreže smolom impregniranih vlakana. To ga čini visokootpornim na grebanje, habanje, cigarete, uticaj sunca i osnovnu kućnu hemiju.

Magnetna brava AGB koja je mašinski ugrađena u vratno krilo, štelujući dovratak za različite debljine zida (od 8 cm do 29 cm, a na zahtev su moguće i debljine veće od 29 cm), garancija su za odličnu izolaciju, ali i maksimalnu sigurnost vas i vaših ukućana u kojoj god prostoriji da se nalazite.

Dostupna u više različitih boja, naša unutrašnja vrata savršeno će se prilagoditi svakom vašem enterijeru, bio on minimalistički, retro ili futuristički “obojen”. Univerzalna su, što omogućava da sami odaberete smer otvaranja i tako ih potpuno prilagodite vašim potrebama, ali i potrebama vašeg stana, kuće ili poslovnog prostora.

Verovali ili ne, čak i smer otvaranja vrata može uticati na ceokupan doživljaj enterijera!

Razmišljajte i o promeni ulaznih vrata sigurnosnim vratima

Sada kada ste se već odlučili na zamenu sobnih vrata, razmislite o još jednoj važnoj stavki – promeni starih ulaznih vrata novim sigurnosnim vratima. Ona su neizmerno važna, ne samo zbog bezbednosti vas i vaše porodice, već i zbog toga što su mnogo manje podložna kvarovima i promenama brave ili šarki u odnosu na stara vrata.

I njihovoj izradi se posvećuje posebna pažnja. Dostupan u različitim paletama boja i dezena, ovaj tip vrata upotpunjen je vrhunskim sigurnosnim bravama, sa čak 18 tačaka zaključavanja. Njihovu boju možete uskladiti sa bojom sobnih vrata koja ste već odabrali, što će dati poseban pečat kompletnom enterijeru koji ste rešili da oplemenite.

Supporta sigurnosna vrata naše klijente oduševljavaju modernim, upečatljivim i, pre svega, unikatnim izgledom koji često i sami biraju. Krilo vrata ispunjeno je kamenom vunom radi bolje zvučne i toplotne izolacije. Sva vrata imaju Securemme cilindar za zaključavanje sa jednim gradilišnim ključem i čak pet originalnih ključeva. Dodatak su i Securemme špijunka, posebno ojačanje oko brave za sprečavanje provala, kao i noćna reza za dodatnu sigurnost.

Još nekoliko razloga da promenite sobna vrata u svom domu

Bilo da se odlučite za vrata iz serijske proizvodnje ili za modele napravljene prema vašim potrebama, težite jedinstvenom vizuelnom doživljaju. Vrata treba da imaju izuzetan izgled, da od prvog trenutka privlače pažnju i izazivaju divljenje vaših gostiju. Ona treba da budu prvi odraz vašeg malog carstva!

Zamenite stara vrata novim, vratima koja brinu o životnoj sredini. Govorimo o stavki koja je u doba ubrzanih klimatskih promena jedan od kriterijuma koje treba da imate na umu.

Kao tim koji veruje da društvena odgovornost polazi od svakog pojedinca, ulažemo u materijale koji dolaze isključivo iz obnovljivih izvora šuma. Na taj način, svakim modelom Supporta vrata doprinosimo poštovanju životne okoline i zdravlja ljudi.

Na kraju, pružite svom enteriju originalni dizajn. Funkcionalna i elegantna, naša sobna vrata odgovaraju svim stambenim tipologijama i različitim stilovima untrašnjeg uređenja. Pratimo sve savremene trendove uređenja prostora, na nenametljiv način dočaravamo prirodne strukture i pružamo originalni, organski dizajn sa jedinstvenim šarama, koje odaju utisak ručno rađenih vrata.

Znamo da je svaki kupac jedinstven, a cilj SUPPORTA tima je da vaša kupovina unutrašnjih vrata bude što jednostavnije iskustvo. Kontaktirajte nas.

Ustanovili ste koliko košta renoviranje stana, napravili detaljan plan i krenuli u ceo proces. Promenili ste stolariju, podove, odlučili se za nov nameštaj, nove boje zidova i sada je došlo vreme da se razmišlja o sobnim vratima. Da li ih promeniti ili ne?

Nemojte dva puta razmišljati, jer je odgovor definitivno – da! Bilo da ste nedavno kupili novi stan i krenuli u njegovo renoviranje ili želite da svoj stari kutak pretvorite u potpuno novu oazu za vas i vašu porodicu, kupovina novih sobnih vrata definitivno treba da bude na samom vrhu prioriteta.

Čak i ako ne planirate kompletno renoviranje stana, a primetili ste da su vaša sobna vrata promenila izgled, boju, počela da se ljušte, da im je potrebno ponovno farbanje ili lakiranje – vreme je za kupovinu!

Ne retko dobijamo pitanje koliko često treba menjati sobna vrata? Naš odgovor je jednostavan – ukoliko u svom stanu imate vrata koja su stara 5, 10 ili više godina, vreme je za njihovu promenu.

Ubrzani noviteti i tehnologije koji su postali sveprisutni u različitim sferama, odrazili su se i na industriju proizvodnje ne samo unutrašnjih, već i sigurnosnih vrata. Svakom detalju posvećuje se naročita pažnja, pa se nastoji da ona budu sigurnakvalitetna i da se savršeno prilagođavaju stanovima različitih kvadratura, enterijera i stilova.

Svaki tip sobnih vrata pravi se od posebno odabranh materijala. Vodi se računa o njihovoj zaštiti od vlage, drugih spoljašnjih uticaja, grebanja i habanja... O izboru kvaka, šarki i drugih detalja da ne govorimo.

Proizvodnja kvalitetnih i unikatnih sobnih vrata postala je imperativ od kojeg i naš SUPPORTA tim ne odustaje. Svaki element i dekor ima lični karakter i pažljivo je odabran s namerom da kupcu pružimo ono što želi – ne samo estetski, već i funkcionalni detalj koji će godinama ulepšavati enterijer.


Zašto treba da odaberete nova sobna vrata?

Prvi i osnovni razlog je – zato što će vam ona biti dugotrajna investicija! Na početku smo pomenuli vrata koja su izgubila svoj prvobitan izgled, pa narušavaju lepotu kompletnog enterijera. Sa Supporta sobnim vratima o tome ne treba da razmišljate, jer su ona proizvedena od medijapana i dodatno presvučena CPL laminantnom folijom, koja pruža znatno veći stepen površinske zaštite. Reč je o materijalu koji se izrađuje od mreže smolom impregniranih vlakana. To ga čini visokootpornim na grebanje, habanje, cigarete, uticaj sunca i osnovnu kućnu hemiju.

Magnetna brava AGB koja je mašinski ugrađena u vratno krilo, štelujući dovratak za različite debljine zida (od 8 cm do 29 cm, a na zahtev su moguće i debljine veće od 29 cm), garancija su za odličnu izolaciju, ali i maksimalnu sigurnost vas i vaših ukućana u kojoj god prostoriji da se nalazite.

Dostupna u više različitih boja, naša unutrašnja vrata savršeno će se prilagoditi svakom vašem enterijeru, bio on minimalistički, retro ili futuristički “obojen”. Univerzalna su, što omogućava da sami odaberete smer otvaranja i tako ih potpuno prilagodite vašim potrebama, ali i potrebama vašeg stana, kuće ili poslovnog prostora.

Verovali ili ne, čak i smer otvaranja vrata može uticati na ceokupan doživljaj enterijera!


Razmišljajte i o promeni ulaznih vrata sigurnosnim vratima

Sada kada ste se već odlučili na zamenu sobnih vrata, razmislite o još jednoj važnoj stavki – promeni starih ulaznih vrata novim sigurnosnim vratima. Ona su neizmerno važna, ne samo zbog bezbednosti vas i vaše porodice, već i zbog toga što su mnogo manje podložna kvarovima i promenama brave ili šarki u odnosu na stara vrata.

I njihovoj izradi se posvećuje posebna pažnja. Dostupan u različitim paletama boja i dezena, ovaj tip vrata upotpunjen je vrhunskim sigurnosnim bravama, sa čak 18 tačaka zaključavanja. Njihovu boju možete uskladiti sa bojom sobnih vrata koja ste već odabrali, što će dati poseban pečat kompletnom enterijeru koji ste rešili da oplemenite.

Supporta sigurnosna vrata naše klijente oduševljavaju modernim, upečatljivim i, pre svega, unikatnim izgledom koji često i sami biraju. Krilo vrata ispunjeno je kamenom vunom radi bolje zvučne i toplotne izolacije. Sva vrata imaju Securemme cilindar za zaključavanje sa jednim gradilišnim ključem i čak pet originalnih ključeva. Dodatak su i Securemme špijunka, posebno ojačanje oko brave za sprečavanje provala, kao i noćna reza za dodatnu sigurnost.


Još nekoliko razloga da promenite sobna vrata u svom domu

Bilo da se odlučite za vrata iz serijske proizvodnje ili za modele napravljene prema vašim potrebama, težite jedinstvenom vizuelnom doživljaju. Vrata treba da imaju izuzetan izgled, da od prvog trenutka privlače pažnju i izazivaju divljenje vaših gostiju. Ona treba da budu prvi odraz vašeg malog carstva!

Zamenite stara vrata novim, vratima koja brinu o životnoj sredini. Govorimo o stavki koja je u doba ubrzanih klimatskih promena jedan od kriterijuma koje treba da imate na umu.

Kao tim koji veruje da društvena odgovornost polazi od svakog pojedinca, ulažemo u materijale koji dolaze isključivo iz obnovljivih izvora šuma. Na taj način, svakim modelom Supporta vrata doprinosimo poštovanju životne okoline i zdravlja ljudi.

Na kraju, pružite svom enteriju originalni dizajn. Funkcionalna i elegantna, naša sobna vrata odgovaraju svim stambenim tipologijama i različitim stilovima untrašnjeg uređenja. Pratimo sve savremene trendove uređenja prostora, na nenametljiv način dočaravamo prirodne strukture i pružamo originalni, organski dizajn sa jedinstvenim šarama, koje odaju utisak ručno rađenih vrata.

Znamo da je svaki kupac jedinstven, a cilj SUPPORTA tima je da vaša kupovina unutrašnjih vrata bude što jednostavnije iskustvo. Kontaktirajte nas.