POZOVITE NAS
22.3.2022.
Zaštita i očuvanje životne sredine tema je koja je danas aktuelnija više nego ikada pre. Iz dana u dan se sve više govori o značaju pronalaženja novih sredstava za ogrev.
15.3.2022.
Ustanovili ste koliko košta renoviranje stana, napravili detaljan plan i krenuli u ceo proces.
22.Februar.2022.
Kada počnemo da razmišljamo o renoviranju ili promeni ambijenta u našem stanu, najčešće na umu imamo nameštaj, slike, zavese, boju zidova.
12.Februar.2022.
Verovali ili ne, svaka vrata pričaju svoju priču! U njih je utkano mnogo truda, vremena, detalja i posvećenosti ljudi koji su učestvovali u dizajnu i proizvodnji.
2. Februar 2022.
Kada razmišljamo o dekoraciji stana ili kuće, najviše vremena provedemo ukrašavajući svoj dom. Zidovi su besprekroni, nameštaj se savršeno uklapa u estetiku stana.
30. Januar 2022.
Ako razmišljate o renoviranju stana ili kupovini starog, ovo su stavke koje treba da stavite na papir!
20. Januar 2022.
Kada kupovina sobnih vrata dođe na red, kupci su često u nedoumici za koji tip vrata da se odluče, da li će se taj dizajn adekvatno uklopiti u enterijer njihovog doma ili poslovnog prostora.
10. Januar 2022.
Bilo da ste kupili stan i krenuli u izbor detalja za dekoraciju enterijera ili ste se odlučili za renoviranje doma, sobna vrata su detalj koji može mnogo uticati na celokupan izgled prostorija.